DANTAX SRL, Buzău

actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

Descriere

Suntem prima companie de taxi din Buzau, care se foloseste de sansele si de oportunitatile fara precedent oferite de Internet dantax.ro raspunde astfel solicitarii utilizatorilor de Internet cu un serviciu pe masura: comenzi si rezervari taxi online COMPANIA NOASTRA VA OFERA SERVICII DE DISPECERAT PENTRU ACTIVITATEA DE TRANSPORT IN REGIM DE TAXI In tot ceea ce face, DANTAX se straduieste sa satisfaca exigentele tuturor clientilor sai. Traim intr-o lume a vitezei, a performantelor si a agitatiei. Dantax va ofera rapiditate pe masura vitezei dumneavoastra, profesionalism pentru atingerea performantelor dumnevoastra si siguranta pentru linistea dumneavoastra. Vrei sa fii sigur ca ajungi in timp util la : aeroport intalniri de afaceri gara... atunci, REZERVA TAXI ONLINE si de restul ne ocupam noi - Taxarea serviciului se face incepand cu momentul imbarcarii clientului in autovehicul. Taxarea include un tarif de pornire, un tarif calculat in lei / km parcurs si un tarif de stationare / min .
( vezi TARIFE ). De asemenea, va putem oferi, in sistemul de precomanda si rezervari taxi pentru anumite evenimente sau plecari in afara orasului ( aeroport ). Printr-o simpla rezervare online, facuta cu minim 24 ore inainte de eveniment, veti beneficia, sub rezerva disponibilitatii, de unul sau mai multe autovehicule taxi. ( vezi REZERVARI ). Taxarea se va face corespunzator unei curse taxi .
( vezi TARIFE ). Renuntarea la serviciu este acceptata, cu minim 30 minute inainte de sosirea stabilita. ( vezi CONTACT ). Prin serviciile taxi se asigura transportul a maxim 4 persoane simultan / autovehicul taxi, cu un bagaj rezonabil. Nu se vor transporta substante volatile, urat mirositoare, bagaje neancapatoare, fragile s.a.m.d, care prin natura sau substanta lor duc la scaderea calitatii serviciului prestat pentru urmatorii pasageri.


Cuvinte cheie:
Taxi, Taximetrie, Servicii de taximetrie, Transport, Masini, Pasageri, Bagaje neancapatoare, Sub rezerva disponibilitatii, Urat mirositoare, Va putem oferi, Veti beneficia
DANTAX SRL apare în următoarele categorii:

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre DANTAX SRL!

Împărtășește-ți experiența!