B.c.r. Buzău

1 Recenzie
actualizat în 7 septembrie 2018

Orar cu publicul

duminicăDÎnchis
luniL
09:00 – 18:00
marţiMa
09:00 – 18:00
miercuriMi
09:00 – 18:00
joiJ
09:00 – 18:00
vineriV
09:00 – 18:00
sâmbătăS
09:00 – 13:00
Este inchis.
Deschide peste  19 h 5 min.
19 h 5 min

Descriere

BCR te ajuta! Inainte de obtinerea unui imprumut de la banca, analizeaza-ti situatia financiara si decide daca iti poti permite creditul respectiv.Observa in ce fel vor fi afectate finantele tale de costurile rambursarii imprumutului. Ia in considerare riscurile de orice natura (stabilitatea locului de munca, riscul valutar, evolutia dobanzilor la imprumuturi). Citeste cu atentie in contractul de credit termenii si conditiile de acordare a imprumutului.
Inainte sa decizi plata in avans a unor rate de credit evalueaza impactul comisionului de rambursare anticipata asupra costului total al creditului. Daca ai dificultati financiare si simti ca nu mai poti plati ratele de credit, contacteaza banca care ti-a acordat imprumutul pentru a obtine consiliere si pentru gasirea unei solutii.
Este bine sa iei masuri mai devreme decat atunci cand este prea tarziu. Pentru a te proteja impotriva riscului de neplata a creditului poti sa apelezi la o asigurare prin care se acopera un astfel de risc.


Profil lung
Solicita credite, carduri, produse de economisire, servicii de investitii si pachete de produse de la BCR si beneficiezi de conditii de exceptie
Cuvinte cheie:
Credite, Bancă, Pensie privata, Depozite bancare, Operatiuni bancare
Produse
Card de credit, Cont pentru salariu, Cont pentru tineri, Cont pentru pensionari, Credite nevoi personale, Credite pentru Casa
Servicii
Plata facturPlată facturi, Click 24 Banking, ATM, Internet Banking, Mobile Banking, schimb valutar
Metode de plată disponibile
 • Numerar
  Numerar
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
 • Euro
  Euro
B.c.r. Buzău apare în următoarele categorii:

Păreri

, actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

sub orice critica.... 1 ora la ghiseu sa depui 3 ordine de plata.... ti se comunica dupa 2 zile ca i-ban-ul este incorect, dare nu poti lua legatura cu operatorul de la ghiseu ... la telefonul unic ti se raspunde dupa 30 min. se face transfer la banca unde ai nevoie si raspunde ... dracu.... am 2 conturi pentru 2 firme de peste 25 ani... de azi fac demers la alte banci pentru deschideri de conturi... ADIO B .C.R. apropos.... austriacul stie in ce hal va tratati clientii ?

Scrie o părere pentru B.c.r. Buzău!

Cunoşti firma B.c.r. Buzău? Împărtășește-ți experiența!

Facebook
Twitter