Alpha Bank Sucursala BUZAU, Buzău

actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

Descriere

Succesul se datoreaza in principal avantajelor competitive. Credem in evolutie. Suntem optimisti. Vrem ca oamenii sa ajunga oricat de departe isi propun si suntem aici pentru a face ca aceste lucruri sa se intample. Chiar daca, aparent, lucram doar cu cifre si bani, ancorati fiind in rational, munca noastra inseamna si sa fim un catalizator pentru cei care isi doresc sa evolueze.
Ne dorim sa mergem mai departe, impreuna cu ei. Totul porneste de la fixarea unui scop. Il atingem si apoi ne dorim mai mult. Pentru ca tu sa poti merge mai departe, cream drumuri care nu existau.
Pentru ca tu sa nu te opresti niciodata, distrugem limite ce pareau de nedepasit. In esenta, flexibilitatea este primul pas spre autoperfectionare. Este pasul spre evolutie.


Profil lung
Alpha Bank este astazi una din primele banci comerciale cu capital strain din Romania. Banca face parte din Grupul Alpha Bank Group, cel mai mare grup al sectorului privat din Grecia si a doua banca comerciala din intregul sistem. In martie 1994 departamentul de banking al firmei si-a schimbat denumirea in "Alpha Credit Bank".
La 11 aprilie 2000 fuziunea Bancii Ioniene a fost aprobata prin absorbtie de catre Alpha Credit Bank. Denumirea noii banci, rezultata in urma fuziunii, este Alpha Bank.
Avand in prezent peste 2500 de angajati, Banca ofera o gama larga de servicii si produse atat pentru segmentul de piata dedicat persoanelor fizice cat si pentru sectorul de corporate, printr-o larga retea de sucursale situate in Bucuresti si alte orase mari din tara. ALPHA BANK ROMANIA a inregistrat o dezvoltare puternica si performante foarte bune.
Cuvinte cheie:
Bancă, Imprumuturi bancare, Credit pentru locuinta
Produse
credite, depozite, carduri, POS, Alpha Pensionar, Alpha Access, Alpha Connect, Alpha Explore, Alpha Student, Alpha Salary, Alpha Housing Refinance, Alpha Housing Standard, Ansambluri Rezidentiale, Alpha Depozitul pe plus, Depozitul Tu Decizi, Alpha Premier, Alpha Tax Protect, Alpha Avans, Alpha Dreams, Alpha Progressive, AlphaCard Visa Gold, AlphaCard Visa Credit, Alpha MasterCard Credit, Alpha MasterCard Co-branded, AlphaCard Enter More Visa, AlphaCard Enter Visa, Alpha IMMturism, Alpha Cash Collector
Servicii
internet banking, Alpha Click, Alpha Custom, transfer bancar
Metode de plată disponibile
 • Numerar
  Numerar
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
 • Tranzacţie bancară
  Tranzacţie bancară
 • Euro
  Euro
Alpha Bank Sucursala BUZAU apare în următoarele categorii:

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Alpha Bank Sucursala BUZAU!

Împărtășește-ți experiența!

Facebook
Twitter